Vil du arbejde i en international virksomhed der er verdensførende i udvikling og bygning af bæredygtige landbaserede fiskeopdrætsanlæg baseret på intensiv recirkuleringsteknologi?

Billund Aquaculture er i en rivende udvikling med aktiviteter i det meste af verden. Hovedkontoret ligger i Billund i en ny og moderne domicilejendom, hvor ca. 80 af koncernens 228 medarbejdere, er placeret. Vi er i en rivende udvikling og søger derfor efter en Project Supporter til opstart og overdragelse af fiskeopdrætsanlæg i hele verden.

Det udførende arbejde ved opførslen og igangsættelse af et fiskeopdrætsanlæg bringer mange faggrupper sammen.   Hos Billund Aquaculture er der ca. 20 medarbejdere i Projekt Afdelingen som sammen bestiller, planlægger og koordinerer opgaverne i den fase af projektet.

Du få en bred kontakt flade i hele organisationen, men du vil blive tilknyttet Project Manager teamet, hvor du vil samarbejde tæt med den Project Manager, der er på det enkelte projekt.

OPGAVERNE

Ved overdragelsen af anlægget til kunden, skal du deltage i den tekniske commisioning af anlægget.

Det indebærer blandt andet test af de enkelte komponenter, kalibrering af udstyr og test kørsler.

Du skal også arbejde på det enkelte site, hvor du blandt andet opmærker udstyr på anlægget. Det kan være identifikations numre og rørmærkninger.

 

Du får ansvar for at vedligeholde og tilpasse manualer, og du skal udfærdige reservedelslister til det enkelte anlæg.

I forbindelse med mindre ombygninger på kørende anlæg og garanti arbejde, vil du blive tilknyttet som projektleder.

Derudover vil der være mindre og varierende opgaver, on-site support ved nye anlæg, serviceopgaver og trouble-shooting.

 
DIN PROFIL

Du har en faglig baggrund som vvs’er, smed eller anden teknisk/mekanisk linje, som du har udviklet igennem et arbejde med proces anlæg, gerne i den sidste fase af opbygningen samt start-up. Det er et ”must”, at du har kendskab til dokumentation og vejledninger.

Det er grundlæggende for dig at have en struktureret og selvstændig tilgang til opgaveløsninger. Du er udadvendt og formår at skabe en varige relation både til kunder og partnere. Dine danske og engelske kundskaber er i top, og du ser verden som din arbejdsplads.

Du trives med at have mange bolde i luften, og nyder skiftet mellem at have hands- on på site og efterfølgende sørge for at få dokumenteret alle forhold i de rigtige systemer.

Vores byggepladser er i hele verden. Det er derfor essentielt, at du er villig til at rejse. Rejsetiden kan variere fra alt imellem nogle få dage og op til et par uger ad gangen.

Vi er en niche virksomhed, hvor det kan være vanskeligt at byde ind med et særligt kendskab og erfaring på området. Vi er opmærksomme på en lang oplæringstid for vore nye kollega.

Vi fokuserer derfor på den faglighed du kommer med, og din lyst til at dele den med os. Samtidig forventer vi at du bliver ved med at spørge nysgerrigt ind til de kompleksiteter der er i et landbaseret fiskeopdrætsanlæg.

 
ANSØGNING

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Hans Støjberg på tlf.: 76502947. Send din ansøgning med dit CV og eksamenspapirer til jobs@billundaquaculture.com så hurtigt som muligt. Vi afholder løbende samtaler, og vi ansætter så snart det er muligt den rigtige kandidat.

 
OM OS

Billund Aquaculture A/S blev stiftet i 1986 og har mere end 30 års erfaring i design, installation, service og drift af landbaserede fiskeopdrætsanlæg baseret på intensiv recirkuleringsteknologi. Vi er verdensførende inden for området med hovedkontor i Billund og datterselskaber i henholdsvis Australien, Chile, Norge og USA. På verdensplan er vi 228 medarbejdere med over 24 forskellige nationaliteter, og fortsætter vores vækst.

Vi ønsker selvstændige og ambitiøse medarbejdere, som vil være en del af en virksomhed med mange ildsjæle, der inspireres af kollegaernes faglige forskellighed. Vi har en positiv tilgang til opgaverne og omgivelserne, og vi samler på stærke holdspillere, der ønsker at vinde andres tillid gennem deres personlige og professionelle tilgang til samarbejde. Vi forventer initiativ og ansvar til at gribe stafetten, så vi når deadlines og leverer løsninger til tiden.

ANSØGE

  Upload your CV:

  Complementary Document #1:

  Complementary Document #2

  Complementary Document #3

  Complementary Document #4

  By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

  developed-zet