Careers Offers – Denmark

Projektleder til global markedsleder inden for procesanlæg


Billund Aquaculture A/S er inde i en rivende udvikling med markant vækst i antal projekter, projektstørrelser, antal ansatte og nye geografiske landvindinger. Vi tilbyder en nyoprettet stilling som projektleder, der skal indgå i teamet med de eksisterende projektledere.


Opgaver og ansvar:

Med reference til virksomhedens CEO er du typisk tilknyttet 1-2 projekter ad gangen. Helt konkret bliver du en del af projektlederteamet, hvor du, på egne projekter, involveres i hele projektfasen fra start til slut. Herunder de forberedende og afsluttende forhandlinger. I projektudførelsen indgår ligeledes projektledelse i design- og konceptfaserne. Du bliver bindeleddet i projekterne med kontakt til kunder, underleverandører, lokale myndigheder og internt i organisationen, herunder de daglige On-site Managere på byggepladserne. Din hverdag vil være et en vekselvirkning mellem arbejde i Billund (typisk 75%) og ude på de internationale projekter (typisk 25%).


Vi tilbyder:

Billund Aquaculture A/S er en attraktiv vækstvirksomhed, der bl.a. tilbyder følgende:

I Billund Aquaculture vil du blive en del af en organisation med et højt fagligt kompetenceniveau. Vi har mange inspirerende og komplekse opgaver, som du bliver en del af. Dine kolleger er både ambitiøse og kompetente, dit hold vil blive sat, så vi sammen med dig får det stærkest mulige team til projektet med alle de nødvendige kompetencer. Udfordringer, hvor du kan udvikle dine kompetencer yderligere og videreudvikle din karriere.

Vi er en flad organisation med en uformel kultur, højt til loftet og frihed under ansvar. Du bliver en del af en markedsledende aktør i en spændende branche i kolossal udvikling. Vi tilbyder miljøvenlige og grønne løsninger, der bidrager aktivt til en bæredygtig verden. Vi bidrager positivt til 12 af de 17 Verdensmål.


Om dig:

Er du en stærk projektleder med erfaring fra komplekse projekter indeholdende både tekniske installationer og bygningskonstruktion? Trives du i alle projektfaser og formår du at have overblikket for 2- og 3-cifrede millionprojekter?

Vi forestiller os, du er uddannet bygningsingeniør, procesingeniør, maskinmester eller tilsvarende, gerne suppleret med en håndværksuddannelse. Du bidrager som den erfarne projektleder med bred byggeteknisk, økonomisk og lovgivningsmæssig indsigt. Derudover er det vigtigt, at du brænder for at motivere og udvikle din projektorganisation. Du kan samle et team, som arbejder effektivt, du har et godt overblik, en solid erfaring med projektstyring og et stærkt drive. Det er vigtigt, at du er åben og ærlig og drives af at skabe langvarige samarbejdsrelationer. Vi prioriterer vores kunder og investerer betydeligt i at fastholde de gode relationer i projekterne.

Du kommunikerer flydende på engelsk, har god kulturel forståelse – og international erfaring. Du trives i en international kontaktflade og er indforstået med ca. 50 - 60 rejsedage/år

Processen er en blanding af byggeri, mekanisk montage og styring/overvågning. Hvorfor det er nødvendigt, at du har erfaring med nogle af disse områder.

Projekterne med fiskeopdræt ligger naturligt placeret i landdistrikter, hvorfor det bestemt ikke er en ulempe, hvis du er naturmenneske.


Ansøgning:

Vil du vide mere, så kontakt CEO Steffen Busk Jespersen på telefon +45 23 70 24 90.
Søg stillingen ved at ved at sende ansøgning og CV til jobs@billundaquaculture.com mærket ”Projektleder”

Ansøgningsfrist er den 11. oktober 2020. Vi holder løbende samtaler med henblik på snarlig tiltrædelse.

  Upload your CV:

  Complementary Document #1:

  Complementary Document #2

  Complementary Document #3

  Complementary Document #4

  By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

  developed-zet