Erfaren revit tegner søges til verdensførende niche virksomhed


Hos Billund Aquaculture, er vi specialister i design og produktion af alle komponenter, der indgår i en landbaseret fiske farm. Vi er verdensførende inden for området og er på verdensplan 320 medarbejdere. Vi er i en rivende udvikling og har derfor brug for flere dygtige tegnere, som kan styrke vores Revit-team.

”På Tegnestuen i Billund er vi lige nu ca. 20 medarbejdere, der tegner i Revit eller Inventor. Da vi både designer, konstruerer og producerer vores produkt, har tegnerne en stor kontaktflade til resten af organisationen igennem hele processen fra idé til færdigt anlæg. Der er et tæt samarbejde imellem vores selskaber, og vi har daglig kontakt med kollegaer fra hele verden” siger Revit Manager, Bent Saaby


Opgaverne

Din primære opgave er at tegne anlæg i Revit, hovedsaligt rør- og betonkonstruktioner. Vi modulerer i 3D, hvor vi skaber projekter af højeste kvalitet.

Du udarbejder tegningsmateriale i samråd med projektledelsen, og kommer med din vurdering af foreslåede tekniske løsninger. Det betyder, at du får brug for din solide tekniske viden i Revit og dine analytiske evner til at skabe endnu bedre løsninger.


Din profil

Du er specialist/superbruger i Revit og har en teknisk videregående uddannelse, meget gerne med en håndværksmæssig baggrund. Vi benytter i dag DWG filer til P&ID, så et grundlæggende kendskab til AutoCAD Plant-3D, vil klart være en fordel. Ligeledes vil et kendskab til BIM360 og IKT være en fordel. Du har analytiske evner, og formår at sætte dig ind i komplekse problemstillinger. Du er selvstændig i din opgaveløsning og forstår at skaffe dig et overblik. Du ønsker at løse udfordringer i samråd med projektledelsen.

Du bliver en del af vores internationale miljø, derfor er det meget vigtigt for os at du kan tale, skrive og forstå engelsk. Du har flair for at løse tegneopgaver fra overordnede layouttegninger til komplekse detail- og arbejdstegninger. Vi forventer du har et solidt kendskab til Microsoft Office pakken.


Ansøgning

Har du yderlige spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Bent Saaby på tlf. 2515 8228.

Send os dit CV og ansøgning via formularen nederst på siden.

Ansøgningerne bliver behandlet fortroligt, og vi indkalder løbende til samtaler.

Apply below

  Upload your CV:

  Complementary Document #1:

  Complementary Document #2

  Complementary Document #3

  Complementary Document #4

  By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website. You can read our privacy policy in this link: Privacy Policy

  developed-zet