SMED søges til verdensførende nichevirksomhed.


 • Er du uddannet smed?
 • Har du tegningsforståelse og erfaring med håndværktøj, og stræber efter at arbejde effektivt & levere et kvalitetsprodukt?
 • Motiveres du ved at være en del af et team der skal løse nye og til tider kompliceret opgaver?
 • Kan du svare JA til ovenstående, så har vi brug for dig.

Billund Aquaculture A/S er specialister i design og produktion af alle komponenter, der indgår i en landbaseret fiske farm. Vi er verdensførende inden for området og er på verdensplan 250 medarbejdere. Vi er i en rivende udvikling og har derfor brug for endnu en smed, som kan styrke produktionen.

I produktionen i Billund er vi lige nu ca. 20 medarbejdere der arbejder med mindre serieproduktioner og udvikling af vores standart produktion. Opgaverne er meget varierende, som vi ofte løser i teams, og vi arbejder alle med frihed under ansvar. Da vi både designer, konstruerer og producerer vores produkt, er der en stor kontaktflade til resten af organisationen.


OPGAVERNE

De primære opgaver er bearbejdning af komponenter, specielt rettet mod akvakulturindustrien. Komponenterne bliver i høj grad produceret i syrefast rustfri stål, men der kan forekomme enkelte opgaver i sort stål.


DIN PROFIL

På værkstedet hos Billund Aquaculture DK, er vi 20 medarbejdere der arbejder med mindre serieproduktioner og udvikling af vores standart produktion, som både rummer plast, stål, glasfiber og træ i forskellige profiler og emner.

Vi søger en faglært smed, som er effektiv og trives med at levere et kvalitetsprodukt, og har lyst til at indgå i et mindre team, sammen med tre andre dygtige smede. Opgaverne er meget varierende, som vi ofte løser i teams, og vi arbejder alle med frihed under ansvar i et værksted under ordentlige forhold. Vi forventer alle bidrager med deres erfaring til den konstante udvikling vores virksomhed er i.

Vi tilbyder dig at blive en del af en flad organisation, indflydelse på opgaverne og godt udstyr til løsning af disse.

Vi arbejder i nyere lokaler, har en helt fantastisk kantineordning, en aktiv personaleforening, pensionsordning og sundhedsforsikring (vi arbejder under industriens Overenskomst).


ANSØGNING

Har du yderlige spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Peter Toft Andersen på 76502939. Vi afholder løbende samtaler, og ansætter så snart vi har fundet den rette kandidat.


Gjelder nedenfor

  Søknad:

  Annet relevant dokument #1:

  Annet relevant dokument #2

  Annet relevant dokument #3

  Annet relevant dokument #4

  Ved å bruke dette skjemaet godtar du lagring og håndtering av dataene dine på denne nettsiden.

  developed-zet